Adana’da suç şebekesine operasyon: 4 tutuklama

Adana'da silahlı yaralama, tehdit ve kurşunlama suçlarından bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Adana'da silahlı yaralama, tehdit ve kurşunlama suçlarından bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kentte 4 kişiyi hedef alan silahlı yaralama, tehdit ve kurşunlama dahil 8 suça karışan şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şebekenin liderinin A.T. (21) olduğu belirlendi. Ekipler, detaylı incelemede şebekenin yaşları 16 ile 21 arasında değişen üyelerini belirledi. Şafak vakti yapılan operasyonda şebekenin lideri A.T.'in de aralarında olduğu 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda bir evde yapılan aramada AK-47, otomatik tabanca ve bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sorgusunda "Benim hiçbir suçla alakam yoktur" diyen A.T. ile birlikte 4 şüpheli, sevk edildkleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manşetler

Hatay’da selin izleri gün ağarınca ortaya çıktı: Temizlik çalışmaları başladı
Tarsus’ta freni boşalan minibüs 5 araca çarptı: 16 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek, hayatını kaybetti
Takla atan otomobilde sıkışan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Marketten alışveriş yaptı, parasını ödemeden gittiğini fark eden güvenlik görevlisini bıçakladı
120 pakette 89 gram kokain yakalattı: "Borcumu ödemek için satıyordum"
Akvaryumda beslediği pirana elini parçaladı, soluğu hastanede aldı
Kahramanmaraş’ta tır ile tren çarpıştı
Otomobil römorka arkadan çarptı: 3 yaralı
Kumluca’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi