Adana’da sulama kanalında can pazarı: 15 yaşındaki çocuk öldü

Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan ve SAK timleri tarafından bulunan 15 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan ve SAK timleri tarafından bulunan 15 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Yüreğir ilçesi İsmailiye Mahallesi'nde meydana geldi. Yunus Emre Ö. (15) sıcaktan bunalınca serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir süre sonra Yunus Emre Ö. akıntıya kapılarak kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) sevk edildi.

Arama-kurtarma çalışmaları sırasında SAK timleri Yunus Emre'yi 5 kilometre mesafedeki Akarcalı Mahallesinde akıntıda sürüklenirken buldu. Ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Manşetler

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
"Oğlumun başını kesmişler" diyen baba gözyaşları içinde adalet istedi
Arızalanan park halindeki otomobile hafif ticari araç çarptı: 2 yaralı
Dayısı tarafından dövülerek ölüme terk edilen çocuk kayaların altında yaralı halde bulundu
Alanya’da sağanak yağış trafiği felç etti
Adana’da jandarma 23 bin 876 uyuşturucu hap ele geçirdi
Motosikleti önce çömelerek, sonra yatarak sürdü
Soğuk hava deposundaki yangın paniğe neden oldu
Antalya’da midibüs devrildi: 6 yaralı