Adana’da tipide mahsur kalan 12 madenci kurtarıldı

Adana'nın Feke ilçesinde etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle şarampole düşen minibüste mahsur kalan 12 maden işçisi kurtarıldı.

Adana'nın Feke ilçesinde etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle şarampole düşen minibüste mahsur kalan 12 maden işçisi kurtarıldı.

Kar ve tipi nedeniyle sabah madenden ayrıldıktan sonra minibüsün şarampole düşmesi sonucu mahsur kalan 12 işçi maden ocağından gelen iş makinası yardımıyla kurtarıldı. 4 saat süren kurtarma çalışması sonrası işçiler en yakın köye götürüldü.

Kurtarılan işçilerden Halil İbrahim Beyazgül kendilerini donmaktan kurtaran ve saatlerce mücadele eden şoförlere teşekkür ederek, "Sağ salim evimize geldik. Şuan çok yoğun kar ve tipi var. Aracın görüşü olmadan zorlu çalışmayla bizleri kurtardılar" diye konuştu.

Manşetler

Alev alev yanan yer "motosiklet serası" çıktı
Yaylada 2 katlı evden yükselen alevler ormana sıçramadan söndürüldü
Adana’da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı
Panoya giren 1 buçuk metrelik karayılan apartmanı elektriksiz bıraktı
Kamyonete çarpmamak için fren yaptı, devrilen motosikletiyle sürüklenip yaralandı
Genç kadının mazgala sıkışan ayağı itfaiye ekibi sayesinde kurtarıldı
Antalya’da yargıya taşınan 20 bin TL’lik aidat krizinde yönetimden "16 milyon lira borç" savunması
Adana’da ’büyü bozma’ vaadiyle dolandırıcılık yapan şebeke çökertildi
Depremde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden adamın yuvası yangında küle döndü
Hassa’da otluk alan yangını