Adana’da trafik ekiplerinden "yaya" uyarası

Adana'nın farklı noktalarında polis tarafından trafik kurallarına uyma ve yaya geçidi kullanımına ilişkin bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

Adana'nın farklı noktalarında polis tarafından trafik kurallarına uyma ve yaya geçidi kullanımına ilişkin bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, şehrin bir çok noktasında yaya geçidi uygulaması yaptı. Polis bu konuda hem sürücüleri hem de yayaları uyardı. Polis konuyla ilgili yaya ve sürücülere broşür dağıttı.

Polis özellikle yaya geçitlerinde sürücülerin durmaması ya da yayaların birden yola çıkması nedeniyle oluşan ölümlü ya da yaralanmalı kazaların önüne geçmek için uyarıda bulundu. Polis ayrıca sürücü ve yayaların kurallara uymadıkları taktirde 1917 TL idari para cezası uygulanacağını bildirdi.

Trafik ekiplerinin yayalara ve araç sürücülerine yaya geçidi kuralı ile ilgili bilgiler alan Adana halkı uygulama ve denetlemeden memnun kaldı.

Manşetler

Osmaniye’de 3 araçta uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama
İki aile arasında silahlı kavga: 6 yaralı
Sürücünün firar ettiği kazada hayatını kaybeden Zehra, son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da kayıp zabıtanın arandığı ırmaktan ikinci günde de sonuç alınamadı
Antalya’da 4. kattan tente üzerine düşen genç adam için seferber oldular
Traktörün şaftına ayağı sıkışan kadın yaralandı
Mersin’de SİBERAY ile binlerce kişiye güvenli internet eğitimi
Mersin’de 200 milyonluk yasa dışı bahis ağına darbe
Finike’de elektrik direğine çarpan motosikletli hayatını kaybetti
Antalya’da tefecilik operasyonu: 149 milyon liralık mal varlığına el konuldu