Adana’da trafik kazasında 1 bebek hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Adana'da elektrikli bisiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 bebek hayatını kaybederken anne ile 2 çocuk yaralandı.

Adana'da elektrikli bisiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 bebek hayatını kaybederken anne ile 2 çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Yüreğir ilçesi Haşim Dalgıç Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre Madama Köprüsünde elektrikli bisiklet ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın eksiyle anne ve 1 bebeği ile 2 çocuğu yola savruldu. Olayı görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler yaralılara müdahale etti. Anne ve iki çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden bebek otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu