Adana’da uyuşturucu denetimi: 65 şüpheli yakalandı

Adana'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında parklar, bahçeler, köprü altları ve ara sokaklarda yapılan uygulamalarda 65 şüpheli yakalandı.

Adana'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında parklar, bahçeler, köprü altları ve ara sokaklarda yapılan uygulamalarda 65 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, kent genelinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışmasını sürdürdü. Farklı noktalarda yapılan denetimlerde bir çok kişi durdurularak üst araması ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Yapılan üst taramalarında toplamda 125,65 gram bonzai, 8 gram bonzai hammaddesi, 7,44 gram esrar, 124 adet uyuşturucu hap ve 2,22 gram metafetamin ele geçirildi.

Uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen 65 şüpheli gözaltına alınarak, polis merkezlerine teslim edildi. Ekiplerin sahada çalışmasının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Manşetler

Kumlu’da trafik kazası: 4 yaralı
Antalya’da zehir tacirlerine film gibi operasyon
Deprem davasında dikkat çeken gerekçe: ’Saygılı tutum’ cezada indirime neden oldu
Manavgat’ta otelde klor gazı sızıntısından 25 kişi etkilendi
Araç içerisinde mahsur kalıp, baygın bulunan çocuk yoğun bakıma alındı
Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı