Adana’da vahşet! Boşandığı karısını öldürüp intihar etti

Adana'da hemşire olan kadın nöbete gitmek için bindiği arabasının içerisinde eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Adana'da hemşire olan kadın nöbete gitmek için bindiği arabasının içerisinde eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından eski eş aynı tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi. Annelerini kaybeden 2 çocuk ise olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi 2591 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, hemşire olan Saniye Arslan (40) nöbete gitmek için otomobiline bindi. Bu sırada boşandığı eşi İhsan Uğurlu'da (61) otomobilin içerisine bir anda bindi. İkili bir süre sonra konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle İhsan Uğurlu tabanca ile Saniye Arslan'ı başından vurdu. Ardından Uğurlu aynı tabanca ile kendini başından vurarak intihar etti.

Silah sesleri üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Yüreğir Devriye Ekipleri araç içerisinde 2 kişinin tabanca ile vurulduğunu görünce bölgeye 112 Sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık Saniye Arslan ve İhsan Uğurlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Saniye Arslan ve İhsan Uğurlu'nun cesetleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Saniye Arslan'nın kızı annesinin ölüm haberi alınca olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Manşetler

Osmaniye’de otomobille çarpışan kamyonet yan yattı: 2 yaralı
Osmaniye’de seyir halindeki tır alev alev yandı
Yedek lastikten 2 kilo esrar çıktı
Kaza anı araç kamerasında: Daha önce 3 kişi ölmüştü bu sefer yayalara motosiklet çarptı
Antalya’da ilkokulda yangın çıktı: Öğrenciler tahliye edildi
Bozyazı’da güvenlik güçlerine başarı belgesi
Mersin’de suç oranlarında düşüş: Yüzde 16 gerileme sağlandı
Özel güvenlik görevlisi adliyede ölü bulundu
Hatay’da zeytinlik alanda 30 düzensiz göçmen yakalandı
Silah çekmeye çalıştığı jandarmanın dikkati faciayı önledi