Adana’daki camilerde Filistin için dua edildi

Adana'da İsrail'in Filistin'e saldırılarını kınamak için camilerde dua edildi.

Adana'da İsrail'in Filistin'e saldırılarını kınamak için camilerde dua edildi.

İsrail'in Filistin'e karşı saldırıları sürüyor. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, dün sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrı sonrası bugün tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da ki camilerde de Cuma Namazı sonrası Filistin halkı için dua edildi.

Adana Merkez Cami'nde edilen duada vatandaşlar, İsrail'in saldırılarının biran önce bitmesini temenni etti.

"Bizler burada rahat değiliz"

Mustafa Can isimli vatandaş, "Onlar bizim din kardeşlerimiz. Kalbimiz onlarla atıyor. Bu savaşta onlar çile çekerken bizler burada rahat değiliz. Üzülüyoruz ama dünya konvektöründen dolayı bir şey yapılamıyor" diye konuştu.

Başka bir vatandaş ise İsrail ürünlerinin boykot edilmesi gerektiğini belirterek, "Şuanda orada bir katliam var. Bizlerin elinden sadece dua etmek geliyor. İsrail'in mallarını boykot edip kullanmamak lazım. Dualarımız Filistin için" dedi.

Manşetler

Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı
Parkta oğlunu 37 bıçak darbesiyle öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet talebi
Faal olmayan Su Temin Projesi Tesisine girip 6 milyon liralık malzeme çaldılar
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Antalya’da "istihbaratçı" yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun yaptılar
Adana’da trafik kazası: 1’i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
Kumluca’da hortum seraları parçaladı