Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana'da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı'nın ikinci...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana'da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı'nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.

Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci gecesi Adana Merkez Park'ta sahneye Emir Can İğrek çıktı. İğrek, parkın dört bir yanını saran hayranlarıyla buluştu. Sahneye çıkmadan önce verdiği mini söyleşide Türkiye Kültür Yolu Festivalinin kültür ve sanat dünyasına önemli bir katkı sunduğunu kaydetti.

Sahneye çıkmak için sabırsızlandığını ifade eden İğrek, "Valla müthiş bir coşku var sesleri de duyuyorsunuz, çok heyecanlıyız, burada çok büyük bir sahne var, o yüzden burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Birazdan çok eğleneceğiz. Yer yer duygulanırız ama sona doğru çok eğleneceğiz" dedi.

Konser sırasında zaman zaman hayranlarının ellerindeki pankartlarla kendisine yazdığı mesajları okuyan İğrek, "Adana seyircisini çok seviyorum. Adana deyince aklıma Adana Demirspor, kebap ve sıcak geliyor" dedi.

Manşetler

Adana’da 9 ruhsatsız silah ele geçirilirken aranan 44 kişi yakalandı
Anaokulu öğrencileri polislerle buluştu
Burdur’da nisan ayında sürücülere 34 Milyon TL para cezası uygulandı
Boş araziye devrilip ters dönen otomobilde yaralı aradılar
Antalya’da devrilen zift yüklü tırda can pazarı: 2 yaralı
Traktör ile ilaç tankının arasındaki şafta kıyafetleri dolanan kız feci şekilde can verdi
Park halindeki iş makinesine otomobil çarptı: 2 yaralı
Antalya Havalimanı’nda zehirlenme şüphesiyle 42 personel hastaneye kaldırıldı
Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kamyon çarptı: 2 kişi yaralandı, yol trafiğe kapatıldı
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş