Adanalı muhtar mahalleli kaynaşsın istedi, ilk vaadini gerçekleştirdi

Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Üçtepe Mahallesi'ne muhtar seçilen Ali Şahin, köylünün kaynaşması için Aşıklar Şöleni düzenledi.

Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Üçtepe Mahallesi'ne muhtar seçilen Ali Şahin, köylünün kaynaşması için Aşıklar Şöleni düzenledi.

İmamoğlu ilçesinde 612 seçmenin olduğu ve 7 köyün bir araya geldiği Üçtepe Mahallesi'ne muhtar seçilen Ali Şahin seçimde söz verdiği şenliği gerçekleştirdi. Muhtarın getirdiği aşıklar sazları ile ilçenin güzelliklerini mahalle sakinlerine ve ziyaretçilerine aktarırken renkli görüntüler oluştu. Aşık Feymani, Himmet Taşdemir, Aşık Süphandereli, Turgut Yörükoğlu ve Halil Daylak, mahalleleri sazları ve sözleriyle coşturdu. Mahalle kadınları ise sıkma, gözleme ve bazlama ikramında bulundu.

Mahallelerinde ilk defa şenlik yapıldığını ve kaynaşma adına güzel olduğunu aktaran Sultan Şahin, "Köyümüz adına güzel oldu" dedi.

Mahalle sakinlerinden Türkan Delen ise şölen ile köylünün kaynaştığını ve köyün güzelliklerinin tanıtılması gerektiğini söyledi.

Üçtepe Muhtarı Ali Şahin, "Köyümüzde ilk kez düzenlenen seçim vaadim olan bahar şenliğini düzenlemek oldu. Halkımız kaynaşın tanışsın istedik. İnsanlar gittikçe birbirinden uzaklaşıyordu, bu kaynaşmayı sağlayacak. Çevre köylerimizden gelenler, protokolümüz ile güzel bir gün oldu. Mahallemiz de su kaynakları ve doğası ile güzel bir bölge. Ben de ilk vaadimi gerçekleştirmek istedim" diye konuştu.

Manşetler

Trafikte bıçakla dehşet yaşatan baba-oğula 363 bin TL ceza
Adana’da evin duvarına çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı
Osmaniye’de otomobil köprüden uçtu: 1 yaralı
Kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme