Adanalı sporcu, IFMA Gençler Dünya Muay Thai şampiyonu oldu

Antalya'da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası'na katılan Adanalı sporcu Hatice Sizgen, Yunan rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Antalya'da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası'na katılan Adanalı sporcu Hatice Sizgen, Yunan rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Antalya Kemer'de 2023 IFMA Gençler dünya Muay Thai Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf öğrencisi olan Hatice Sizgen de katıldı. Turnuvada rakiplerini birer birer yenen Sizgen, en son finalde karşılaştığı Yunan rakibini mağlup ederek gençler kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Ayşe Türkoğlu, öğrencisinin dünya şampiyonu olmasından dolayı çok gururlu duyduğunu söyleyerek, "Öğrencimizi okulumuz olarak tebrik ederiz, gururluyuz. Başarılarının devamını dileriz" dedi.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu