Adanalı tatlıcı ’Adana Baklavası’yla TEKNOFEST’te tam not aldı

Adana Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST), 1.1 milyon kişi ziyaretçi olarak katıldı.

Adana'da Tatlıcı Köse'nin "Adana Baklavası" TEKNOFEST'te tam not aldı.

Adana Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST), 1.1 milyon kişi ziyaretçi olarak katıldı.

38 şubeyle faaliyet gösteren Tatlıcı Köse ise TEKNOFEST'te stand açarak yerini aldı. Tatlıcı Köse'nin birbirinden taze ve özel tatlıları festivalde binlerce kişi tarafından tüketilerek damakları şenlendirdi.

Tatlıcı Köse İcra Kurulu Başkanı Muhammet Karahan, "Festivale 1.1 milyon kişi katıldı ve yüzbinlerce insana biz standımızda hizmet verdik. Baklava ve birçok tatlı çeşidimizle festivalde yer aldık. Herkes ürünlerimizi beğendi. Bugün olduğu gibi bundan sonraki festivallerde de yerimizialacağız"dedi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu