Adana’nın Feke ilçesinde mest eden sis manzarası

Adana'nın Feke ilçesinde, kızılçam ormanları ve karlı dağların arasında sabah saatlerinde oluşan sis, muhteşem bir manzara sundu.

Adana'nın Feke ilçesinde, kızılçam ormanları ve karlı dağların arasında sabah saatlerinde oluşan sis, muhteşem bir manzara sundu.

Üskiyen mevkiinde dağların arasına yayılan sis, bulutlar arasından görünen evler ve orman dokusuyla masalsı güzellik oluşturdu. Ortaya çıkan bu eşsiz görüntüler, doğaseverlerin ilgisini bölgeye çekti. Kar tatili için Feke'ye gelen Hakan Karacan, Adana'nın kısa mesafelerde farklı mevsimleri bir arada sunabilen nadir coğrafyalardan biri olduğuna dikkat çekerek, "Bir saat içinde denize, bir saat içinde de karlı ormanlara ulaşabiliyoruz. Feke'de oluşan sis manzarası gerçekten çok etkileyici. Bu güzelliğin tadını çıkarıyoruz" dedi.

Doğa fotoğrafçısı Erdal Acar ise bölgenin doğal zenginliklerini görüntülemek için sahada olduklarını belirterek, "Hem Adana'nın doğal güzelliklerini tanıtmak hem de bu eşsiz atmosferin keyfini yaşamak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Mezarlar selde çöktü aileler isyan etti
Antakya’da asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı
Belen’de toprak kaymasıyla mahsur kalan araç kurtarıldı
Alevlere teslim olan tır kullanılamaz hale geldi
Dereye uçan operatörü kurtaran 4 itfaiye personeli, oksijen zehirlenmesi yaşadı
Adana’da parktaki kuş yuvasını parçaladılar
Antalya’daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 3 gencin Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olduğu ortaya çıktı
Antalya’daki otobüs kazasında ölü sayısı 10’a yükseldi
Lüks otomobil park halindeki otobüse çarptı
Otelin otoparkında bir kişi başından vurulmuş halde bulundu