"Adana’nın Sibiryası" Tufanbeyli bu gece donacak

Meteoroloji'den Tufanbeyli için sert soğuk uyarısı yapıldı. Sıcaklığın bu gece eksi 22 dereceye kadar düşeceği bildirildi.

Meteoroloji'den Tufanbeyli için sert soğuk uyarısı yapıldı. Sıcaklığın bu gece eksi 22 dereceye kadar düşeceği bildirildi.

Meteoroloji kaynaklarından alınan son verilere göre Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde etkili olan soğuk hava dalgası önümüzdeki günlerde şiddetini artıracak. İlçede gece sıcaklıklarının eksi 22 dereceye kadar düşmesi beklenirken, yetkililer don ve buzlanma riskine karşı vatandaşları uyardı.

Tahminlere göre bu gece hava sıcaklığı eksi 22 derece olacak. Gündüz saatlerinde ise sıcaklık eksi 7 derece civarında seyredecek. Soğuk hava etkisini hafta boyunca sürdürecek.

Pazartesi günü gündüz sıcaklığının eksi 8, gece ise eksi 14 derece olması bekleniyor. Salı günü gündüz eksi 7, gece eksi 19 derece ölçülecek. Çarşamba günü gündüz sıcaklığı eksi 2 dereceye yükselirken, gece yeniden eksi 18 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji verilerine göre perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarında kısmi bir artış yaşanacak. Perşembe günü gündüz sıcaklığının eksi 2, gece ise eksi 9 derece olması öngörülüyor.

Uzmanlar; özellikle zirai don, buzlanma, ulaşımda aksamalar ve donma tehlikesine karşı başta sürücüler, çiftçiler ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu
Arsuz’da kazan dairesi yangını binaya sıçramadan söndürüldü
‘Sazan Sarmalı’ dolandırıcılığı kuyumcuların hesaplarını bloke ettiriyor
Alanya’da gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü