Adıyaman’da kontrol edilen binalar işaretlenip yıkılıyor

Adıyaman'da depremde hasar gören ve acil yıkılması gereken binalar yapılan incelemenin ardından üzerine "Kontrol edilmiştir" yazısı yazılarak yıkılıyor.

Adıyaman'da depremde hasar gören ve acil yıkılması gereken binalar yapılan incelemenin ardından üzerine "Kontrol edilmiştir" yazısı yazılarak yıkılıyor.

Adıyaman'da depremde hasar gören binaların tespit çalışmaları devam ediyor. Bütün mahalleleri dolaşan ekipler, sırayla bütün binaları kontrol ediyor. Ekiplerin üzerine "Kontrol edildi" yazdığı ağır hasarlı binalar, iş makineleri tarafından yıkılıyor.

Adıyaman'da depremde bin 485 bina yıkıldı. Ağır hasarlı bina sayısı 4 bin 85 olarak kayıtlara geçerken yıkımı acil olan bina sayısının ise 538 olduğu belirtildi.

Manşetler

Adana’da boğulan üniversiteli genç, Osmaniye’de gözyaşlarıyla defnedildi
Antalya’da kayıp zabıta memuru ırmakta ölü bulundu
Osmaniye’de kontrolden çıkan tır gişeye çarptı: 1 yaralı
16 yaşındaki Hiranur’un öldürülmesi davasında savcı mütalaasını açıkladı
Alanya’da 17 yaşındaki sürücü kazada hayatını kaybetti
Babasına ceza, çocuğuna hediye
Motosiklet ile otomobil çarpıştı, 2 genç yaralandı
Otomobil çarptı, elektrikli bisiklet ikiye bölündü: Sürücü havada takla attı
Belediyede işe gitmeyen personele 23 ay maaş ödenmiş: Tam 555 bin TL
Depremzede ailenin yaşadığı 2 konteyner alevlere teslim oldu