Adliye karşısında silahlı kavga: 1 yaralı

Mersin Adliyesi karşısındaki çay ocağında alacak-verecek yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi yaralandı, şans eseri çevredekilere...

Mersin Adliyesi karşısındaki çay ocağında alacak-verecek yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi yaralandı, şans eseri çevredekilere zarar gelmedi. Olayın ardından şüpheli 2 kişi kayıplara karıştı, yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Adliyesi'nden çıkan Taylan K. ile 2 arkadaşı, adliyenin karşısındaki çay ocağında oturdu. Burada çay içerken Taylan K. ile 2 arkadaşı arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede büyüdü. Önce Taylan K.'ye tokat atan şüpheliler, daha sonra yanlarındaki silahla 5-6 el ateş etti. Taylan K. ayaklarının çeşitli yerlerinden yaralandı, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilirken, bölge kordon altına alındı.

Yaralanan Taylan K. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ise şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çok sayıda vatandaşın geçtiği ve çay ocağında oturduğu sırada gerçekleşen silahlı kavgada şans eseri çevredeki insanlara zarar gelmedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manşetler

Otobüsün açık kapısından düşen yaşlı kadının ölümüne neden olan şoförün ifadesi şok etti
Kozanda 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Burdur’da otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Şehit polis memuru, Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurlanacak
Isparta’da feci kaza: 1 polis şehit oldu, 4 asker yaralandı
Otobüsün açık kapısından düştükten sonra hayatını kaybeden yaşlı kadın toprağa verildi
Kuaför çift motosiklet kazasında yaralandı
İş makinesinin altında kalan operatör toprağa verildi
Çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Burdur’da farklı suçlardan 25 yıl hapis cezasıyla aranan firari cezaevine gönderildi