Adliye karşısındaki silahlı kavga kameralara yansıdı

Mersin Adliyesi karşısındaki çay ocağında alacak-verecek yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi yaralandı, şüpheli 2 şahıs kayıplara...

Mersin Adliyesi karşısındaki çay ocağında alacak-verecek yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi yaralandı, şüpheli 2 şahıs kayıplara karıştı. Kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, şahısların olay yerinden koşarak kaçtığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Mersin Adliyesi karşısında bulunan bir çay ocağında çıkan silahlı kavgada Taylan K. ayağının çeşitli yerlerinden yaralanırken, şüpheli 2 şahıs olay yerinden kaçmıştı. Polis bölgede şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, yaralı vatandaş hastaneye kaldırıldı. Çok sayıda kişinin bulunduğu çay ocağında şans eseri başka kimseye zarar gelmedi.

Kavga saniye saniye kameralara yansıdı

Öte yandan, kavga anı saniye saniye bölgede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere göre önce Taylan K.'ye tokan atan şahıslar, ardından yanlarında getirdikleri silahla ateş etmeye başlıyor. Şahıslardan biri ateş ettikten sonra da Taylan K.'yi dövmeye devam ederken, daha sonra olay yerinden koşarak kaçıyorlar. Şahıslar kaçarken "Siz öldünüz" diye bağıran Taylan K. ise çevredeki vatandaşlar tarafından tabureye oturtuluyor.

Manşetler

Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı
Nehre atladığı öne sürülen şahsı arama çalışması başlatıldı
Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çekici çarptı: 1 yaralı
Burdur’da çıkan yangında ev ve otomobil kullanılamaz hale geldi
Köpeklerin saldırısında ölen yaşlı kadın toprağa verildi
Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Herkes alanlarda onlar ekmek parası peşinde
Yaşlı kadını köpeklerin parçaladığı köyde vatandaşlar, köpeklerin toplanmasını istiyor
Mersin’de traktör şarampole devrildi: 1 ölü