Adres tarifi için çatısına otomobil koydu

Mersin'de bir oto tamirci, adres tarifi için iş yerinin çatısına otomobil koydu, dikkat çeken bir görüntü ortaya çıktı.

Mersin'de bir oto tamirci, adres tarifi için iş yerinin çatısına otomobil koydu, dikkat çeken bir görüntü ortaya çıktı.

Erdemli ilçesi Tömük Mahallesi'nde 20 yıldır oto tamircilik yapan Mehmet Şahin Doğan, kendisi ile kardeşinin 7, komşularının ise 4 yıl kullandığı otomobili çatıya çıkarıp hem adres tarifi hem de tabela olarak kullanmaya başladı. 4 yıl önce vinç yardımı ile iş yerinin çatısına çıkartılan 28 yaşındaki otomobil hem yoldan geçenlerin dikkatini çektiği, hem de adres tarifi için kolaylık sağladığı belirtildi.

Oto elektrik ve tamir işi yaptığını anımsatan Mehmet Şahin Doğan, "Yaklaşık 7 yıl biz bu aracı kullandık. Biraderimdeydi, sonra bana geçti, biraz ben kullandım, sonra yan komşumuza sattık. O da yaklaşık 4 yıl kullanmıştır, mobilyacı arkadaşımız. Daha sonra bakım eksikliğinden kaynaklı sebeplerden dolayı araç motoru conta yaktı. Tekrardan dükkanı buraya taşıyınca arkadaşa rica ettik, "bu burada yatmasın bunu havaya kaldıralım, tabela yapalım" dedik o da tamam dedi. Verdi biz de buraya yerleştirdik. 1993 model Seat Marbella, yakıtı da çok idealdi rahmetlinin, 1 litre ile 15 kilometre gidiyordu. Herkes tabela olarak farklı farklı şeyler yapıyordu, biz de bu aracı koyalım dedik. Bilmeyen birine tarif edeceğimiz zaman yolun kenarında çatıdaki aracın orası diyoruz hemen buluyorlar. Buradan gelip geçenlerin de çok dikkatini çekiyor, bazı insanlar araca bakacağız diye yola bakmayı bırakıyor" dedi.

Aracının bakımı için tamirciye gelen müşterilerden Hakan Cengiz de kendisine çatıda bir araç var denilerek adresin tarif edildiğini bu sayede iş yerini bulduğunu aktardı.

Manşetler

Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama
Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçaklayan koca tutuklandı
Av dönüşü arkadaşının ölümüne neden olan sanık 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla tahliye edildi
Antalya’da ağaçtan inemeyen kedi vinç yardımıyla kurtarıldı
Devrilen kamyon hurdaya döndü, sıkışan sürücü kurtarıldı
Isparta’da 10 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Sabah süt sağmaya inmişti, elektrik akımından hayatını kaybetti
Manavgat’ta 2 kilo kubar esrar ve 130 kök kenevir ele geçirildi
Gazipaşa’da 145 karton kaçak sigara ele geçirildi
Sıcaktan bunalan çocuklar canlarını hiçe saydı: "Boğulursak vebali belediyenin üzerine olsun"