Ağaçın altından uyuşturucu hap ve esrar çıktı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 9 bin150 Adet Captagon hap, 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 9 bin150 Adet Captagon hap, 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Reyhanlı İlçesi Zeytindalı Mahallesinde motosiklet ile bekleyen bir kişinin durumundan şüphelenildi. Şüphe üzerine şahsın motosikleti ile beklediği yere yaklaşık 2 metre mesafede bulunan ağaç ve çevresinde arama yapıldı. Yapılan aramada ağaç altına gizlenmiş vaziyette 9 bin 150 Adet Captagon hap, 2 kilo 450 gram reçine Esrar ele geçirildi.

Şüpheli şahıs gözaltına alınarak hakkında gerekli yasal işlem başlatıldı.

Manşetler

Antalya’da muhalif görüşlü gruplar arasında tartışma
Tekneyle açıldığı Akdeniz’de kaybolmuştu, 12 gün sonra Kıbrıs’ta cansız bedeni bulundu
Yaklaşık 9 metre yükseklikten su kanalına düşen şahıs hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
Adana’da motosiklet kazası: 1 ölü
Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü
Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı
Belen’de otomobil yangını
Kırıkhan’da evin çatı katı alevlere teslim oldu
Dağlık alanda kaybolan 12 yaşındaki çocuk akıllı saati sayesinde annesine ulaşıp kurtarıldı