AGC’de Coşkun güven tazeledi

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) 13. Olağan Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) 13. Olağan Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Seçimde mevcut başkan Gaye Coşkun 63 oy alarak güven tazeledi. Rakibi Ferit Kesen ise 57 oy aldı.

Alanya Kültür Merkezi (AKM) B Salonu'nda yapılan genel kurula ilçedeki basın kuruluşlarının çalışanları katıldı. Mevcut AGC Başkanı Gaye Coşkun ve Ferit Kesen'in aday oldukları genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından divan oluşturuldu. Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu slayt eşliğinde sunuldu. Ardından ibra edilen yönetim kurulu faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra sunulan denetim kurulu faaliyet raporu da oybirliği ile kabul edildi.

Konuşmaların ardından ise oy kullanma işlemine geçildi. 120 üyenin oy kullandığı seçimde 63 oy alan mevcut AGC Başkanı Gaye Coşkun tekrar güven tazeledi.

Manşetler

Manavgat’ta 2 kilo kubar esrar ve 130 kök kenevir ele geçirildi
Gazipaşa’da 145 karton kaçak sigara ele geçirildi
Sıcaktan bunalan çocuklar canlarını hiçe saydı: "Boğulursak vebali belediyenin üzerine olsun"
Manavgat’ta otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı
Manavgat’ta ot yangını korkuttu
Dehşete düşüren görüntü: Karısını evlatlarının gözü önünde bıçakla yere yatırıp hunharca dövdü
Seyir halindeki pikap alevlere teslim oldu
Alkol aldıktan sonra nehre düşen şahıs öldü, yakınları gözyaşlarına boğuldu
Antalya’da besihanede çıkan yangında 60 saman balyası kül oldu
Antalya’da ’U’ dönüşü yapan araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı