Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı

Adana'da ağustos ayında etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle çatı uçarken, vatandaşlar o anı anlattı.

Adana'da ağustos ayında etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle çatı uçarken, vatandaşlar o anı anlattı.

Kent genelinde gün içerisinde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde etkili oldu. Bir binanın çatısı kuvvetli rüzgarın etkisiyle uçtu. Uçan çatı, elektrik direğine takılarak asılı kaldı. Çatının uçması sırasında elektrik kablolarının da kopmasıyla bölgede kısa süreli panik yaşandı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken, çevrede güvenlik önlemi alındı.

"Bizim binadan uçtuğunu sandım"

Mahallede yaşayan Osman Ünal, Adana'da süper hücre oluştuğunu söyleyerek, "Bunun sonucunda evimin karşısındaki binanın çatısı elektrik direğine uçtu. Önce ekipleri aradık. Biz o an kendi evimizin çatısına baktık. Bizim binadan uçtuğunu sandım. Sağa sola bakınca karşı binanın çatısının uçtuğunu gördük. Sonrasında itfaiyeyi aradık" dedi.

"Adana'da ağustos ayında alışık olmadığımız bir durum"

Hasan Yıldız ise evde otururken yağmur başladığını ve sonrasında gürültü koptuğunu ifade ederek, "Direkt dışarı çıktım ve baktım çatı uçmuş. Babamlara söyledim onlar da itfaiyeyi aradı. Adana'da ağustos ayında alışık olmadığımız bir durum. İlk defa böyle bir şey yaşadım" şeklinde konuştu.

Manşetler

Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı
Kuma gömülen tırı iki traktör kurtardı
Yolda aniden duran araca motosiklet çarptı
Karşı şeride geçip 3 araca çarptı: 4 yaralı
Kahramanmaraş’ta kına gecesindeki kavgada ağır yaralanan 4 kişiden biri hayatını kaybetti