AHENK Projesi’yle 5 bin kitap dağıtılıyor

Gazipaşa'da AHENK Projesi muhteviyatında, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen 5 bin kitabın okullara dağıtımı gerçekleştirildi.

Gazipaşa'da AHENK Projesi muhteviyatında, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen 5 bin kitabın okullara dağıtımı gerçekleştirildi.

Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi çerçevesinde, hayırseverlerin desteği ile okullardaki öğrencilere ulaştırılmak üzere yaklaşık 5 bin adet kitap temin edildi. Kitapların Gazipaşa'daki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere dağıtımına başlandı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'un da katıldığı etkinlikte öğrencilerle birlikte kitap okundu, ardından öğrencilere kitap dağıtımı gerçekleştirildi. AHENK Projesi muhteviyetında okullarda düzenlenen etkinliğe katılan Kaymakam Altun, "Okul ve öğrencilerimizin eksiklerini tamamlamak, onları kitap okumaya teşvik etmek ve yol göstermek için bizlere desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza ve Gazipaşalı hemşehrilerimize öğrencilerimiz adına teşekkür ederim" dedi.

Manşetler

Hatay’da 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında kül oldu
Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlere kar yağdı
Antalya’da besihane deposunda korkutan yangın
Burdur’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Antalya’da fırtına ve dolu tarım alanlarını vurdu
Yaya önceliği olan yerlerde araç kullananlara 37 bin TL ceza
Burdur’da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı
Belen’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı