Ahır Dağı’nda ala geyik sürüsü görüntülendi

Kahramanmaraş'taki Ahır Dağı eteklerinde sürü halinde gezen ala geyikler görüntülendi.

Kahramanmaraş'taki Ahır Dağı eteklerinde sürü halinde gezen ala geyikler görüntülendi. Bölgedeki yaban hayatının zenginliği dikkat çekti.

Kahramanmaraş'ta Ahır Dağı'nın yamaçlarında görüntülenen ala geyik sürüsü, hem doğaseverleri hem de bölge halkını heyecanlandırdı. Kent merkezine oldukça yakın bir konumda kaydedilen görüntülerde, geyik sürüleri dağ yamacında birlikte hareket ettiği görüldü.

Ahır Dağı'nın güney yamaçlarında yürüyüş yapan bir grup vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, geyiklerin grup halinde otladığı ve zaman zaman çevreyi dikkatle gözlemlediği fark edildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri, geyiklerin alanın doğal yapısına uygun olarak burada zaman zaman görülebildiğini ancak bu kadar toplu halde kent merkezine yakın alanda gözlemlenmesinin nadir olduğunu belirtti. Yetkililer, vatandaşları yabani hayvanlarla karşılaştıklarında sessiz kalmaları ve kesinlikle yaklaşmamaları konusunda uyardı.

Manşetler

Adana’dan geldiler, Osmaniye’de dolandırdılar
Zeytin bahçesine uçan patpatın sürücüsü öldü
Isparta’da bir haftada 34 aranan şahıs yakalandı
Demir iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı
Antalya’da 15 gün önce anjiyo olan şahıs evinde ölü olarak bulundu
Hatay’da 26 yıl ve 19 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Serik’te silahla ateş ederek kamu güvenliğini tehlikeye sokan 7 kişi tutuklandı
Serik’te 176 kilogram tarihi geçmiş sucuk ele geçirildi
Park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpan motosikletli yaralandı
Dörtyol’da tırlardan mazot çalan şüpheli yakalandı