Ailesine mektup bırakarak evden ayrılan 16 yaşındaki Hacer sırra kadem bastı

Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Hacer Dadıcı, ailesinin düğünde olduğu esnada arkasında mektup bırakarak evden ayrıldı.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Hacer Dadıcı, ailesinin düğünde olduğu esnada arkasında mektup bırakarak evden ayrıldı. "Kızım saf ve kandırılmaya meyilli biri, insanlara çabuk kanan biri" diyerek evladının başına kötü bir şey gelmesinden korkan anne Saadet Dadıcı, evladının geri dönmesi için çağrıda bulundu.

Kumlu ilçesi Akpınar Mahallesi'nde yaşayan 16 yaşındaki Hacer Dadıcı, 9 Temmuz tarihinde saat 23.00 sıralarında ailesinin düğünde olduğu esnada evden ayrıldı. Evlatlarını evde bırakarak düğüne giden baba Ahmet ve anne Saadet Dadıcı, eve geldikleri esnada Hacer'in evde olmadığını fark etti. Kızlarını telefonla arayıp ulaşamamaları üzerine endişe eden Dadıcı ailesi, Hacer'in yazdığı mektubu görünce evden kaçtığını anladılar. Evladının hayatından endişe eden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

"Kızım beni görüyorsan duyuyorsan Allah rızası için haber ver"

Evden kaçan kızının başına kötü bir şey gelmesinden korkan anne Saadet Dadıcı, "Benim kızım Hacer Dadıcı, 16 yaşında. Sosyal medyayı fazla kullanmayı bilmez. Gözü açık bir kız değil. Kızım saf ve kandırılmaya meyilli biri, insanlara çabuk kanan biri. 16 yaşındaki bir insan aklı ne kadar sağlam olabilir ki. Kızım evdeki 5 yaşındaki kardeşiyle oynuyor. Kızımın çocuksu hareketleri var ve bu yüzden çabuk kandırılıyor. Kızım beni görüyorsan duyuyorsan Allah rızası için haber ver. Zorla tutuluyorsan haber ver kızım, korkma. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Allah için gel" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu
Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 250 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu
Kendilerini yetkili teknik servis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı
Oğlunun cezasına yetişti, kendi cezası daha ağır oldu
Beton pompası üzerine düşen işçi öldü
1.5 kilo metamfetamin iki kadın kuryenin bağırsak ve midesinden çıktı
Kurallara uymayan motosiklet sürücülerine 1 milyon 266 bin TL ceza
Babasına çarpıp kaçanlara "İnsanlık dışı bir durum" diyerek tepki gösterdi