Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği 29 Mart’ta başlıyor

Akdeniz Belediyesi, bu kez de Kültür ve Turizm Bakanlığının da katkılarıyla zengin ve eğlenceli bir içeriğe sahip ücretsiz Çocuk Şenliğine imza atıyor.

Akdeniz Belediyesi, bu kez de Kültür ve Turizm Bakanlığının da katkılarıyla zengin ve eğlenceli bir içeriğe sahip ücretsiz Çocuk Şenliğine imza atıyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin Millet Bahçesi sahil etabında, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri içinde düzenlenecek Çocuk Şenliği, 10.00-15.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Üç gün sürecek olan Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliğinde; çeşitli sahne gösterileri ve eğitici atölyeler, tiyatro gösterileri, yarış parkuru, oyun alanları, yüz boyama ve birbirinden eğlenceli daha birçok etkinlik yer alacak.

"Ailelerimizi çocuklarıyla birlikte şenliğe bekliyoruz"

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, bir çağrı yaparak, tüm Akdenizlileri, Kültür ve Turizm Bakanlığının da katkılarıyla Millet Bahçesinde düzenlenecek Çocuk Şenliğine davet etti. Başkan Gültak, "En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız için eğlence ve oyun dolu bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Çocuklarımızın sevinç, heyecan ve mutluluğuna katkı sunmak istiyoruz. Çocuklarıyla güzel saatler, keyifli ve unutamayacakları anlar yaşamaları için bütün ailelerimizi, ücretsiz düzenleyeceğimiz çocuk şenliğimize bekliyoruz" dedi.

Manşetler

Trafik magandası baba-oğul tutuklandı
Aldıkları daireler yıllardır bitmeyen mağdurlar inşaat önünde eylem yaptı
Isparta’da 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Elektrikli bisiklet sürücüsünü yola savuran kaza kamerada
Yüreğir’de 3 firari hükümlü gezerken yakalandı
700 lira alacağı için IBAN verdi, cezaevine girdi
Bayram günü konteyneri delip geçen yorgun merminin kafasına isabet etmesiyle kabusu yaşadı
Kamyon alevlere teslim oldu
İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
Hatay’da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti