Akdeniz Belediyesi ’Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Kursu’ düzenleniyor

Akdeniz Belediyesi, kadınlara yönelik "Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Kursu" düzenleniyor.

Akdeniz Belediyesi, kadınlara yönelik "Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Kursu" düzenleniyor. Teorik ve uygulamalı eğitim verilecek kursa katılmak isteyenler, 6 Eylül'e kadar başvuruda bulunabilecek.

Akdeniz Belediyesi 18-29 yaş aralığındaki kadınlara yönelik Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Kursu düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi binasında verilecek kurs ve eğitimlerde, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü'nden gelecek mühendisler tarafından 16-27 Eylül arasında hafta içi yarım gün şeklinde teorik eğitimler verilecek. Teorik eğitimlerini tamamlayan kadınlar, 30 Eylül itibariyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde bulunan modern serada uygulamalı eğitim alacak. Eğitimin uygulama aşamasında ürettilen çiçeklerin satışları da Akdeniz Belediyesi aracılığıyla yapılarak, kursiyer kadınlar, yetiştirdikleri çiçeklerden gelir elde etme imkanı bulacak.

Eğitim ve üretimde kullanılacak malzemelerin Akdeniz Belediyesi tarafından karşılanacağı kursta, uygulamalı eğitimler en az 6 ay sürecek. Hafta içi her gün eğitim verilecek kursa katılmak isteyenler, 6 Eylül'e kadar başvuruda bulunabilecek.

Manşetler

Dünyaca ünlü sahilde can pazarı: 2 kardeş kurtuldu, kuzen hayatını kaybetti
Konya-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Adana’da otomobil sulamana kanalına düştü
Pencereden bakan ev kedisi itfaiyeyi alarma geçirdi
Motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü ağır yaralandı
Foseptik çukuruna düşen 10 yaşındaki çocuk operasyonla kurtarıldı
Antalya’da eğlence mekanını kurşunlayan şüpheli tutuklandı
Burdur’da 5.7 büyüklüğündeki deprem tatbikatında gerçeği aratmayan görüntüler
Sahil kenarındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor
Antalya’da yatırım vaadiyle dolandırıcılığa 16 gözaltı