Akdeniz Belediyesinden yeni anneler için destek paketi ve psikolojik danışmanlık hizmeti

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında, yeni doğum yapan annelere yönelik anlamlı bir destek sunuyor.

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında, yeni doğum yapan annelere yönelik anlamlı bir destek sunuyor.

Anne ve bebeklerin doğum sonrası sürecini daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla, yenidoğan çantası hediye edilirken, aynı zamanda psikolojik danışmanlık hizmeti de veriliyor. Belediye bünyesinde görev yapan uzman psikologlar, annelerin doğum sonrası dönemde yaşayabileceği duygusal değişimler, stres, kaygı ve uyum süreçleri üzerine bireysel değerlendirme ve danışmanlık sağlıyor. Gerektiğinde annelere rehberlik edilerek, psikolojik destek ihtiyacı olanlara yönlendirmeler yapılıyor.

Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Annelerimizin bu özel süreçte kendilerini yalnız hissetmemeleri için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hem fiziksel hem de psikolojik destek sağlayarak onların yükünü hafifletmek öncelikli hedefimizdir" dedi.

Akdeniz Belediyesinin, anne ve bebeklerin sağlıklı bir başlangıç yapabilmesi için sosyal destek projelerini sürdüreceği bildirildi.

Manşetler

Annesini kazada yaralayıp kaçan sürücüyü, gözyaşlarıyla babasına şikayet etti
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Ben de bir anneyim evladımın yanında olmalıyım"
Reyhanlı’da 22 suçu bulunan şahıs yakalandı
Antalya’da son 2 haftada asayiş olaylarında 384 şahıs tutuklandı
Trafik kazası ucuz atlatıldı, ehliyetini yenilemeyen sürücüye ceza yağdı
‘Patent anlaşmasında sorun yaşandı’ yalanıyla 576 bin lira dolandırdılar
Ehliyetsiz ve muayenesi geçmiş motosikletle kaza yaptı 42 bin lira ceza uygulandı
Antalya’da kaçak silah operasyonu
Otogarda kapsamlı denetim: "28 yıldır ilk kez bu kadar rahatız"
Tufanbeyli’de çıkan yangında ev ve ahır küle döndü