Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine ödül

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri çektiği kısa film ile "Sokak Lezzetleri Film Festivali'nde ikincilik ödülü kazandı.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri çektiği kısa film ile "Sokak Lezzetleri Film Festivali'nde ikincilik ödülü kazandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen "Sokak Lezzetleri Film Festivali" ödül töreni gerçekleştirildi. Festivalde İletişim Fakültesi öğrencileri Batuhan Öztürk ve Sara Nekoeifard'ın, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden Öğr. Gör. Dr. Gökhan Evecen'in danışmanlığında hazırladığı filmi "1 Dakikada Anlat" kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Festival, sinema ve sokak kültürünü bir araya getirerek, genç yönetmenlerin üretici projelerini tanıma fırsatı sundu. Katılımcılar, sokak lezzetlerinin hikayeleriyle, gastronomi ve kültürün buluştuğu kısa filmlerle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Manşetler

Asi Nehri’ne düşen genç kayboldu
Mersin’deki kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Araç yaya geçidinden geçmek isteyen vatandaşlara çarptı: 3 ölü, 3 yaralı
Otizmli öğrenciyi darbettiği iddia edilen öğretmene 15 bin liralık taksitli ceza ailenin tepkisine neden oldu
Standart dışı kullanılan araç trafikten men edildi
10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan firmanın bir başka otobüsü aynı güzergahta hız yaparken görüntülendi
Eski eşini sokak ortasında darbeden şahıs gözaltına alındı
Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı