Akdeniz’in incisi Arsuz’da yat limanı modernize ediliyor

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bulunan yat limanında depremin izlerini silmek için başlatılan modernizasyon çalışmaları sürüyor.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bulunan yat limanında depremin izlerini silmek için başlatılan modernizasyon çalışmaları sürüyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, projeyi yerinde inceleyerek çalışmaları yürüten yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı.

Akdeniz'in incisi olan Arsuz ilçesi doğal güzelliğiyle ilgi odağı konumunda. Arsuz ilçesinde bulunan Madenli Yat Limanı'nda depremde oluşan hasarları gidermek için "Hatay Valiliği Madenli Yat Limanı Deprem Hasarları ve Modernizasyon Projesi" çalışmasına başlanmıştı. Vali Masatlı, projeyi yerinde inceleyerek çalışmaları yürüten yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı. Limanda yapılan bakım, onarım ve modernizasyon çalışmaları, Akdeniz'in berrak sularını Arsuz'un benzersiz kıyılarıyla buluşturuyor. Vali Masatlı, projeyle birlikte deniz turizminin canlanacağını, bölgeye yeni hareket ve canlılık kazandıracağını belirtti.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü