Akseki-Seydişehir karayolu yoğun kar nedeniyle tır geçişine kapatıldı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tırların geçişine kapatıldı.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tırların geçişine kapatıldı.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda saat 14.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkili oluyor. Akseki-Seydişehir karayolu bin 825 metre rakımlı Alacabel'de ise buzlanma, fırtına ve tipinin etkili olduğu ve görüş mesafesinin düştüğü bildirildi. Buzlanma ve tipi nedeni ile saat 17.30'dan itibaren Akseki-Seydişehir karayolu uzun araçlara kapatıldı. Akseki ve Seydişehir Bölge trafik ekipleri tarafından uzun araçlar dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.

Karayolları Alacabel ekipleri buzlanma ve tipi olan bölgede çok sayıda iş makineleri ile tuzlama çalışmaları sürdürüyor. Bölgede kar kalınlığının yer yer 10-15 santime kadar yükseldiği bildirildi.

Manşetler

Dereye uçan kamyonetten yara alamadan kurtuldu
Burdur’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 şahıs tutuklandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Esnafı haraca bağlayan ’Dönmezler’ suç örgütüne operasyon
Uyuşturucu taciri 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı
Turşu bidonunda uyuşturucu ticaretine 5 gözaltı
Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı