Akşener’e karşılama taktiği

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun bir aradan sonra Antalya'nın Elmalı İlçesinde bu yıl 667.si düzenlenen yağlı güreşlere katılmak üzere kente geliyor.

Elmalı Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk'ün daveti üzerine yarın Antalya'da olacak olan Meral Akşener için İyi Parti Antalya il teşkilatı karşılama ve ağırlama için tayakkuz haline geçti. Ancak karşılama çalışmaları sırasında öncelikle İl başkanı Ahmet Aydın'ın kendisini şikayet edebilecek kişilerin Akşener'in yanına yaklaştırılmaması için özel bir çalışma yaptığı iddia edildi.

 

 

İddiaya göre Meral Akşener'le konuşmak, dosya vermek isteyen parti içinde kendilerine muhalif gördükleri kişileri yaklaştırmamak için kendisine yakın bazı partililerden özel ekip kurduğu ve bu ekibin görevinin ise muhalifleri Akşener'in yanına yaklaştırmamak için özen gösterecekleri olarak belirtildi.

 

İl Başkanı Ahmet Aydın'a yakın isimler ise "Böyle bir şey yok. Hiç böyle bir çalışma içinde değiliz. Kim böyle bir şey söylüyorsa, kendi hayali kurgularını size yansıtmışlardır. Bizim amacımız genel başkanımızı gerektiği gibi ağırlamaktır. Tüm partililerimiz o gün Elmalı'da genel başkanımızı karşılamak için orada olacaktır" dediler.

 

Akşener, Pazar günü saat 14.00'da Antalya İl Başkanlığını ziyaret edeceği, ardından Elmalı Belediyesini ziyaret ve güreşlere katılacak. Akşener burada yenilecek yemeğin ardından Antalya'ya geri dönecek.

 

 

Meral Akşener akşam saatlerinde ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret edeceği belirtildi. Akşener'in aynı gün akşamda tarifeli uçakla Ankara'ya geri döneceği öğrenildi. Haber Merkezi

 

Manşetler

Bozyazı’daki faciada AFAD’dan zehirli madde taraması
Bindiği motosikletin iki katı ceza yedi
Eğirdir’de tırmandıkları kayalıklarda mahsur kalan çocuklar kurtarıldı
Antakya’da 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
İskenderun’da günübirlik apartlara fuhuş operasyonu: 3 gözaltı
Isparta’da yaylada mahsur kalan çobanlar 30 saat sonra kurtarıldı
Isparta’da tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Isparta’da yüksekten düşen 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Yargıtay bozdu, yerel mahkeme geri adım atmadı
Sokakta yaşayan adamı yumruklayan çocuğa ev hapsi cezası