Aksu’da altyapısı tamamlanan yollara sıcak asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Aksu'da içme suyu imalatı yapılan caddeleri sıcak asfalt ile kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Aksu'da içme suyu imalatı yapılan caddeleri sıcak asfalt ile kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Su Şebeke Dairesi Başkanlığı, Aksu İlçesi Barbaros Mahallesi Toparlar Caddesi'nin eskiyen ve yetersiz kalan içme suyu hattını yeniledi. ASAT ekipleri içme suyu imalatını kısa sürede tamamladı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından ASAT Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'na bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri bozulan yollarda asfalt çalışması yaptı. ASAT ekipleri, yaklaşık 2 kilometrelik Aksu Toparlar Caddesi'ne 2 bin 56 ton bitümlü sıcak asfalt döktü. Aksulu vatandaşlar altyapısı tamamlanan cadde ile rahat ve konforlu bir yola kavuştu.

Manşetler

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da markette cinayet: 2 ölü
Minibüs refüje çıktı: Alkollü sürücü yaralandı
Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu