Aksu’da altyapısı tamamlanan yollara sıcak asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Aksu'da içme suyu imalatı yapılan caddeleri sıcak asfalt ile kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Aksu'da içme suyu imalatı yapılan caddeleri sıcak asfalt ile kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Su Şebeke Dairesi Başkanlığı, Aksu İlçesi Barbaros Mahallesi Toparlar Caddesi'nin eskiyen ve yetersiz kalan içme suyu hattını yeniledi. ASAT ekipleri içme suyu imalatını kısa sürede tamamladı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından ASAT Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'na bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri bozulan yollarda asfalt çalışması yaptı. ASAT ekipleri, yaklaşık 2 kilometrelik Aksu Toparlar Caddesi'ne 2 bin 56 ton bitümlü sıcak asfalt döktü. Aksulu vatandaşlar altyapısı tamamlanan cadde ile rahat ve konforlu bir yola kavuştu.

Manşetler

"IBAN" mağduru Özlem’in babası: "Kimse, kimseye IBAN’ını vermesin"
Dublörlerle 10 milyonluk vurgun: Kod adları "Profesör", "Firavun" ve "Azad" çıktı
Burdur’da müstakil ev yanarak kullanılmaz hale geldi
Trafik denetiminde sahte avukat kimliği gösteren şahıs yakalandı
Yangına uykuda yakalanan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı
Asi Nehri’ne düşerek kaybolan gencin 9 gün sonra cansız bedeni bulundu
Ehliyetsiz motosikletlinin sosyal medya şovu 77 bin TL’ye patladı
‘Telefonumun ekranına baktın’ kavgasında sokak boks ringine döndü
Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşen 2 kardeş çocuk öldü
Hatay’da su dolu temelin içine düşen 2 kardeş çocuk hayatını kaybetti