Aksu'da sünnet şöleni

Aksu Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni Pınarlı ANFAŞ Expo Center bahçesinde gerçekleştirildi.

 250 çocuğun sünnet ettirildiği sünnet şölenine; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Palyaçolar ve animatörlerin çocukları eğlendirdiği, Hülya Yıldız ve Murat Balaban'ın sahne aldığı şölende Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin sünnet çocuklarıyla yakında ilgilendi.

Şölen de konuşan Belediye Başkanı Halil Şahin şunları söyledi;

“Bugün burada erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımız ve ailelerinin mutluluklarına ortak olmak için bir araya geldik. Hayırlı ve mübarek olsun. İlçemizdeki birliğin, beraberliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın coşkulu bir simgesi haline gelen Geleneksel 8. Sünnet Şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, çocuklarımıza güzel bir istikbal diliyorum” dedi.

Manşetler

Alkollü sürücünün kullandığı motosiklet kazasında sürücü ağır yaralandı
Hayatına son vermek istedi, kurtarılınca "Beni sığınma evine götürün" diye yalvardı
Kaskını kız arkadaşına verdiği kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü için lokma dağıtıldı
Isparta’da hafif ticari araçla çarpışan Tofaş otomobildeki 4 kişi yaralandı
Motosikletli kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Muay Thai Federasyon Başkanı’na muştalı ve bıçaklı saldırı davasında kritik mütalaa
Mut’ta orman suçlarına yönelik önleme araması yapıldı
Adana’da 5 bin sentetik ecza ele geçirildi: 2 tutuklama
Sokak ortasında kavga eden eski çift adli kontrolle serbest kaldı
Burdur’da okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetim