Aktif Yaşlı Hizmet Merkezi’nde sabah sporu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aktif Yaşlı Hizmet Merkezi’nin üyeleri güne spor ile başlıyor. Yaşlı bireyler, haftada iki gün 9.30-11.30 saatleri arasında spor yaparak hem bedensel, hem de ruhsal olarak dinleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hizmet verilen Aktif Yaşlı Hizmet Merkezi’nde sabah sporu aktivitesi başladı. Atatürk Kültür Merkezi otoparkının yanında yer alan Aktif Yaşlı Hizmet Merkezi’nde 65 yaş üstü bireylere kendilerini daha iyi hissedebilecekleri bir ortam sunuluyor. 600’ün üzerinde üyesi bulunan merkezde, yaşlılara hem bedensel hem de ruhsal destek sağlanıyor.

HAFTADA İKİ GÜN SPOR

Pazartesi, perşembe günleri yapılan spor aktivitesinde temel gevşeme ve denge egzersizleri yapılıyor. Merkezde ayrıca İngilizce, Almanca, temel oyunculuk, müzik, ahşap boyama, resim  gibi kursların yanında zihinsel beceri aktiviteleri gerentolojik danışmanlık, fizyoterapi sağlık hizmetleri veriliyor. Merkezdeki aktiviteler, pandemi kurallarına uygun, sosyal mesafeye uyularak gerçekleştiriliyor.

Manşetler

Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi
Mersin’de maaşlarını alamayan işçiler, adliye önünde açıklama yaptı