Alanya Belediyesi’nde kadınlar sahada

Alanya Belediyesi, kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi, kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesine alınan 15 kadın personel, yeşil alanlarda görev yapmaya başladı.

Alanya Belediyesi, kadınların iş hayatında daha fazla yer alması ve ekonomik yaşama katılımının desteklenmesi amacıyla yürüttüğü istihdam politikaları kapsamında kadın çalışan sayısını artırmayı sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne alınan 15 kadın personel, sahada aktif görev alarak kentin çevre düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları ve yeşil alan bakımlarında rol üstleniyor.

Kadın eli Alanya'yı güzelleştiriyor

Alanya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Kadınlar toplumun her alanında olduğu gibi belediye hizmetlerinde de aktif rol almalıdır. Sosyal belediyecilik anlayışıyla kadınlara fırsat sunmak, sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmelerini sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Kadın personel sayısının her geçen gün arttığı Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, kadın eliyle daha güzel, yeşil ve yaşanabilir Alanya için çalışmalarını sürdürüyor" denildi.

Manşetler

Demir iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı
Antalya’da 15 gün önce anjiyo olan şahıs evinde ölü olarak bulundu
Hatay’da 26 yıl ve 19 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Serik’te silahla ateş ederek kamu güvenliğini tehlikeye sokan 7 kişi tutuklandı
Serik’te 176 kilogram tarihi geçmiş sucuk ele geçirildi
Park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpan motosikletli yaralandı
Dörtyol’da tırlardan mazot çalan şüpheli yakalandı
25 bin liralık motosiklete 220 bin lira ceza
Halde sıkı denetim: 16 kaçak göçmen sınır dışı edildi
Osmaniye’de 2 genç otomobilde ölü bulundu