Alanya Belediyesi’nden AVM’de denetleme

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri AVM'de denetleme yaptı. Tarihi geçmiş gıda ürünlerini satan yerler mühürlendi.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri AVM'de denetleme yaptı. Tarihi geçmiş gıda ürünlerini satan yerler mühürlendi.

Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir AVM'de denetim gerçekleştirdi. Tarihi geçmiş gıda ürünlerini satışa sunan yer tespit edildi. Halk sağlığını doğrudan tehdit eden söz konusu durum üzerine ekipler, ilgili işletmeyi iki gün süreyle mühürledi. Ayrıca işletmeye, eksikliklerin giderilmesi gerektiği ve aynı ihlalin tekrarı halinde cezai işlemlerin katlanarak uygulanacağı uyarısı yapıldı.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, denetimlerin düzenli olarak sürdürüldüğünü ve vatandaş sağlığını riske atan hiçbir işletmeye göz yumulmayacağını belirterek, "Alanya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvenli, sağlıklı ve hijyenik durumlarında hizmet alması için denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kimsenin halk sağlığıyla oynamasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi
Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek’in cenazesi adli tıptan alındı
Kahramanmaraş’ta bebeğe şiddet uygulayan hemşireye 5 yıl 10 ay hapis
Manavgat’ta kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 1 yaralı
Hatay’da selin izleri gün ağarınca ortaya çıktı: Temizlik çalışmaları başladı