Alanya-Gazipaşa sahil yolunda sona gelindi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kış dönemindeki aşırı yağış sonrası heyelan ve göçüklerin meydana geldiği Sahil Yolu’nun Aysultan Kadınlar Plajı mevkiinde başladığı onarım çalışmalarında sona geldi. Güzergahı kullanan vatandaşların dikkatli olması istendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi ekipleri, yıllarca Alanya ile Gazipaşa ulaşımı sağlayan, bugün de bölgede işyeri ve evi bulunan çok sayıda vatandaşın kullandığı Alanya Gazipaşa Sahil Yolu’nun Aysultan Kadınlar Plajı mevkiinde göçük ve heyelan nedeniyle çalışma başlatmıştı.

DOLGU VE GENİŞLETME YAPILDI

Arazinin sarp ve dik olması nedeniyle sürekli bozulan yolda sorunun ortadan kaldırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yoğun bir çalışma yapıyor. Heyelan olan bölge kayalarla dolduruldu ve taş duvar örüldü. Duvarın içine ise toprak yapıldı. Diğer yandan da dar ve bozuk olan yerlerde genişletme bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra dolgu ve genişletme yapılan yerler asfaltlanacak. Çalışmalar nedeniyle bölgeye trafik işaret ve uyarı levhaları konuldu.

DİKKATLİ OLUN

Yetkililer, güzergahı kullanan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olarak seyir etmeleri konusunda uyarırken çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Haber Merkezi

Manşetler

Otobüste çıkan yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü
Antalya’da öldürülen 3 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi
Sahte polisler 7 milyon lira dolandırdı
Geminin altına zulalanan 1,5 milyarlık kokain operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
Otomobilin takla attığı kazada vatandaşlar kaza kavşağına çözüm istedi
Adana’da silahlı saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti
Antalya’da aile faciası: Eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü
Isparta’da 4 büyükbaş hayvan hırsızlığına 2 tutuklama
Trabzonsporlu eski futbolcunun oğlunun öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi
Kovada Gölü’nde kaçak avcılığa gece denetimi