Alanya kırsalında ekiplerin kış mesaisi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürdüğü Alanya kırsalında yolları açık tutmak için çalışıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürdüğü Alanya kırsalında yolları açık tutmak için çalışıyor.

Alanya ve çevresinde etkili olan şiddetli yağışlar kırsal mahalle yollarında toprak kaymalarına ve göçüklere yol açtı. Yüksek kesimler de ise dolu etkili oldu. Geçtiğimiz haftadan bu yana mesai yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapı, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, üst üste yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışıyor.

Kapanan yollar açılıyor

Gedevet Yaylası'nda etkili olan dolu, yolu beyaza bürüdü. Ulaşımda bir sorun yaşanmaması için Büyükşehir ekipleri yolda küreme çalışması yaptı. Hafta sonu başlayan ve hafta başından bu yana da etkili olan sağanak yağışlar sonrası heyelan, göçük ve kaya düşmesi nedeniyle kapanan, Dim Alacami, Gümüşkavak, Bucak, Uzunöz, Şıhlar, Sapadere, Beldibi mahalle yolları trafiğe açıldı. Özvadi, İmamlı, Uğrak ve Dikenli Yayla yollarında da tıkanan su giderleri ve büzler açıldı.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"