Alanya kurban pazarı açıldı

Alanya Belediyesi, vatandaşlara her hafta cumartesi günleri hizmet verecek Kurban Pazarı'nı aktif etti.

Alanya Belediyesi, vatandaşlara her hafta cumartesi günleri hizmet verecek Kurban Pazarı'nı aktif etti. Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak pazarda satış yapan besicileri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Alanya Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda Oba Mahallesi Yerikler Sokak'ta hizmete kazandırılan ancak yalnızca Kurban Bayramı dönemlerinde aktif edilen Kurbanlık Satış Yeri, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in talimatıyla haftanın her Cumartesi günü hizmet verir hale getirildi. Kurbanlık ve adaklık hayvan ihtiyaçlarını istedikleri an ve alternatif satıcılardan tek bir noktadan temin etme şansını yakalayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak pazarın, besiciler için de ticari bir canlılık kazanmasını sağlayacak.

"Ekonomik hareketlenme sağlayacak"

Pazar alanında besicileri ziyaret eden Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, "Merkez ve kırsal mahallelerimizdeki besicilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda haftada bir gün hizmet verecek hayvan pazarımızı hayata geçirmiş bulunmaktayız. Bugünden itibaren her cumartesi günü hayvan pazarımız esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bu pazar üreticilerimizle, tüketicilerimizi bir araya getirecek. Ticaret hayatına da bir canlılık katacak. Bu vesileyle emeği geçen başta Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik olmak üzere herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Manşetler

Adana’da otomobil motosikletle çarpıştı: 19 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Yolda yürürken kocası tarafından bıçaklandı
Altyapı çalışması sırasında göçük yaşandı: 1 yaralı
Yakalanan 2 uyuşturucu taciri tutuklandı
Gazipaşa’da 15 yaşındaki çocuğun iş makinesinin koluna sıkışarak yaralanmasına 2 tutuklama
Antalya’daki kamyon kurşunlama olayına 1 tutuklama
Antalya’da midibüs ile otomobilin çarpışma anı kamerada: 2 yaralı
Isparta’da tarihi eser operasyonları: 20 şüpheli hakkında adli işlem
Kepez’de çöp ev operasyonu, ekipler 6 kamyon atık çakırdı
Kahramanmaraş’ta nişanlı çiftin öldüğü kazada karar çıktı: 91 bin lira para cezası