Alanya Uluslararası Caz Festivali konserlerle sona erdi

Alanya Uluslararası Caz Festivali, Barış Doğukan Yazıcı ve Monica Molina konserleriyle sona erdi.

Alanya Uluslararası Caz Festivali, Barış Doğukan Yazıcı ve Monica Molina konserleriyle sona erdi.

Alanya Belediyesi'nin düzenlediği 19. Alanya Uluslararası Caz Festivali sona erdi. 26 Eylül Perşembe günü başlayan ve dört gün boyunca Kızılkule Meydanı'nda eşsiz bir manzara eşliğinde gerçekleşen festivalin son gününde cazseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Başkan Danışmanları Abdurrahman Açıkalın ve Sadık Dizdaroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar konserleri izledi.

Barış Doğukan Yazıcı ile müzik ziyafeti

Akşamın ilk konserinde usta sanatçı Barış Doğukan Yazıcı Quartet "Resonence" programıyla adeta müzik ziyafeti sundu. Ayakta alkışlanan performans, izleyicilerden tam not alırken, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti.

Monica Molina'ya yoğun ilgi

Caz deyince dünyada akıllara ilk gelen isimlerden olan ünlü sanatçı Monica Molina, festivalin son konserinde sahne aldı. Sesiyle dinleyicileri adeta büyüleyen Molina, iki saatten fazla süren sahne performansıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser verdi. Sahnenin önünde müzik eşliğinde dans eden iki çocuk, izleyenlerin beğenisini topladı. Dört gün boyunca birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlayan festivalin son konseri, bu muhteşem organizasyona yakışır şekilde gerçekleşti.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı