Alanya yaylalarında kar mesaisi

Alanya Belediyesi, kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği yaylalarda mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişti.

Alanya Belediyesi, kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği yaylalarda mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişti. Cenaze gibi nedenlerden dolayı yaylaya gitmek zorunda kalan vatandaşların yolu açılırken, yaylada mahsur kalan vatandaşlar da güvenle şehir merkezine ulaştırıldı.

Kent merkezinde şiddetli yağışla, yüksek kesimlerde ise karla mücadelesini sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, doğudan batıya, kuzeyden güneye hummalı çalışmalar yürütüyor. Zaman zaman komşu ilçelerin de yardımına koşan ekipler, Gedevet, Dere, Dere Türbelinas, Mahmutseydi, Türktaş, Süleymanlar başta olmak üzere kar yağışının etkili olduğu bölgelerde mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişti.

Seyahat zorunluluğu olan vatandaşların yolu açıldı

Cenaze sebebiyle Dere Mahallesi'ne gitmek zorunda olan ancak kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan vatandaş, yardım talebine anında geri dönüş sağlayan Alanya Belediyesi'ne teşekkür etti. Mahsur kaldığı yerden kurtulan Talat Yıldız isimli bir vatandaş, "Yollar yağış nedeniyle kapalıydı. Cenazeye yetişmeye çalışıyoruz. Sağ olsun Alanya Belediyemiz yolumuzu açarak güvenli bir hale getirdi" dedi.

Manşetler

Büyükşehir ekipleri şiddetli yağışa karşı teyakkuz halinde
Cinayetle biten kadınların yasak ilişki davasında babayı hüzne boğan adli kontrol kararı
Osmaniye’de Süleyman mührü ve Tevrat içeren tarihi yazıt bulundu
Yüreğir Belediyesi zabıta ekiplerinden fırınlara Ramazan denetimi
Jandarma kayıp 5 koyun için 3 iş yeri ve 9 meskene ait toplam 24 saatlik güvenlik kamerasını saniye saniye inceledi
Motosikletli genç trafik kazasında hayatını kaybetti
Adana’nın kuzey ilçelerinde sağanak taşkınlara neden oldu
Asansör boşluğuna düşen vatandaş kurtarıldı
Silahla tehdit edilerek evine girilen kadının ellerini bağlayıp yüz tanıma sistemiyle hesabından 18 bin euro çektiler
Antalya’da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi