Alanya’da 10 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakalandı

Antalya'da hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 10 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakaladı.

Antalya'da hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 10 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakaladı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri saha çalışmalarında Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yaptıkları Orhan Y.'nin (22) kesinleşmiş hapis cezası ile arandığını tespit etti. Yapılan sorgulamada 7 ayrı dosyadan kaydı bulunan Orhan Y.'nin hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarında 10 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Orhan Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Hatay’da 2 binanın çatısı alevlere teslim oldu
Nişanına günler kala trafik kazasında hayatını kaybetti
Yolda oluşan çökme nedeniyle beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Kamyonete çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Adliye önündeki silahlı kavganın 4 şüphelisi serbest bırakıldı
Tartıştığı kişinin üzerine aracı sürüp kapıya sıkıştırdı: O anlar kameraya yansıdı
Akdeniz’de ölümle burun buruna gelen genci sahil güvenlik kurtardı
Dörtyol’da uçurumdan uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Kumlu’da trafik kazası: 1 yaralı
Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama