Alanya’da beyaz eşya tamir dükkanında çıkan yangın korkuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde beyaz eşya tamir dükkanında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde beyaz eşya tamir dükkanında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın üst katlara sıçramadan söndürüldü.

Yangın, saat 21.30 sıralarında Alanya'nın Kızlarpınarı Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde bulunan bir beyaz eşya tamir dükkanında meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, kısa sürede iş yerini sardı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında dükkan içerisinde bulunan beyaz eşyaların ve malzemeler in bir kısmı zarar gördü. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Manşetler

Kum yığınına çarpan minibüsteki 4 kişi yaralandı
Osmaniye’de trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı
İş yeri alevlere teslim oldu: Gözyaşlarına boğulan kadını itfaiye eri ve yakınları sakinleştirdi
Antalya’da 68 adrese uyuşturucu operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamın hayatını kaybettiği komşuların ihbarı ile ortaya çıktı
Antalya’da "MİT görevlisiyiz" yalanıyla 3,5 milyon liralık dolandırıcılığa suçüstü
126 vatandaşı 10 milyon TL dolandıran şüpheliler yakalandı
Sağanak yağış Alanya’yı vurdu, bazı cadde ve sokaklar göle döndü
SANİYE CARAN CHP'DEN İSTİFA ETTİ
28 kişinin hayatını kaybettiği Filo Jet faciasında ailelerden suç duyurusu