Alanya’da binlerce sahte parfüm imha edildi

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı üretilen 7 bin 857 şişe sahte parfüme el koyarak imha etti.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı üretilen 7 bin 857 şişe sahte parfüme el koyarak imha etti.

Özellikle yaz sezonunda artan seyyar satıcı faaliyetlerine karşı Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler sırasında, kaçak ve sahte parfüm sattığı tespit edilen çok sayıda işletme ve seyyar satıcıya müdahale edildi. Ekipler, yaptıkları denetimlerde toplam 7 bin 857 şişe sahte parfümüne el koydu.

Alanya Belediyesi Tosmur Ek Hizmet Binası önünde sergilenmesinin ardından iş makinesi vasıtasıyla imha edildi. Ünlü markaların isimlerinin kullanılarak satışı yapılan sahte parfümlerin orijinal şişe ve kutuların bire bir aynısıyla ambalajlandığı gözlenirken, bu tür ürünlerin ciddi anlamda sağlık riskleri taşıdığına dikkat çekildi.

Denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "Alanya Belediyesi olarak halkımızın sağlığını tehdit eden merdiven altı ve her türlü sahte ürüne karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

Manşetler

Kuyumcu görünümlü tefecilere operasyon: 5 şüpheli yakalandı
Kemer’de şiddetli yağış nedeniyle çöken yol onarıldı
Ispartalı Fatma’yı 16 bıçak darbesiyle öldüren eşinin emniyet ifadesi kan dondurdu
Isparta’da son bir haftada 39 aranan şahıs yakalandı, 20 ruhsatsız silah ele geçirildi
Yayladağı’nda takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Hatay’da dumandan etkilenen 3 vatandaşı itfaiye kurtardı
Kaskı ölümden kurtardı: Tırın altında kalan sürücü yaşananları anlattı
Adana’da 2 ton 500 kilogram kaçak tütün ele geçirildi
İntihara kalkışan şahsı itfaiye ve polis ekipleri vazgeçirdi
Tırdan fırlayan lastik otobanda yüzlerce metre ilerledi