Alanya’da dalgalar balık lokantasını bastı

Antalya'nın Alanya ilçesinde dalgaların yükselmesiyle birlikte sahilde bulunan bir balık lokantasını su bastı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde dalgaların yükselmesiyle birlikte sahilde bulunan bir balık lokantasını su bastı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde içeride çalışan kominin dalgaların işletmeye doğru geldiğini gördükten sonra panik halinde kaçtığı anlar yer aldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Alanya'nın Dinek Mahallesi'nde deniz kenarında faaliyet gösteren bir balık lokantasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkisini artıran dalgalar kısa sürede iş yerinin içine kadar ulaştı. Lokantada müşterilerin bulunduğu sırada dalgalar işletmeye doğru gelirken, o sırada içeride çalışan bir komi panik halinde dalgalardan kaçmaya çalıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, çalışan kominin dalgaların iş yerine doğru geldiğini fark ettiği, ardından ise panik halinde sulardan kaçmaya çalışırken, yere düştü anlar yer aldı. Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı öğrenilirken, iş yerinde maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Manşetler

Kaş’ta Caretta Caretta yuvalama alanları jandarma korumasında
Adana’da otomobil dereye düştü: 2 ölü, 1 yaralı
Alanya’da lastiği patlayan kamyonet kaza yaptı: Sürücü hayatını kaybetti
Isparta’da 20 yıl 9 ay 12 gün hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Mersin’de torbacılara yönelik operasyonda 4 şüpheli tutuklandı
Mersin’de fuhuş operasyonu: 5 tutuklama
Manavgat’ta otelin personel lojmanında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Antalya’da kaçak tütün operasyonunda 365 kilo tütün ele geçirildi
Yalvaç’ta kamyonla çarpışan motosikletli, kaskı sayesinde kazayı ağır yaralanmadan atlattı
Mersin’de 4 gündür kayıp olan kız çocuğu bulundu