Alanya’da fırtınadan zarar gören çiftçilere 2,5 ton naylon desteği

Alanya Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen kötü hava koşulları ve fırtınadan zarar gören çiftçilere naylon desteği verdi.

Alanya Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen kötü hava koşulları ve fırtınadan zarar gören çiftçilere naylon desteği verdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fırtınada seraları zarar gören üreticilere, 2.5 ton naylonu teslim etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fırtınada seraları büyük zarar gören üreticilere Payallar ek hizmet binası önünde gerçekleştirilen teslim organizasyonuyla 2.5 ton naylonu teslim ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Seraları zarar gören 25 üretici, Alanya Belediyesi ve Alanya Ziraat Odası'nın çalışmalarıyla belirlendi. Hasar tespit çalışmalarının ardından Başkan Yücel'in talimatıyla ivedilikle alınan naylonlar üreticilere teslim edildi.

Yücel: "Üreticimizin her zaman yanındayız"

25 üreticiye naylonlarını teslim eden Başkan Yücel, kentin can damarlarından olan üreticilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak şöyle konuştu; "Alanya Belediyesi olarak üreticilerimizin her zaman yanındayız. Bu zor günleri omuz omuza birlikte atlatacağız. Bugün fırtınadan zarar gören 25 üreticimize naylon desteği verdik. Allah, Alanya'mızı ve üreticilerimizi daha kötüsünden korusun."

Manşetler

Burdur’da anneyi çocuklarından ayıran feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi