Alanya’da hortum, butik dükkanının önünü savaş alanına çevirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde kent merkezinde bir anda oluşan hortum bir butik işletmesinin önünü saniyeler içerisinde savaş alanına çevirdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde kent merkezinde bir anda oluşan hortum bir butik işletmesinin önünü saniyeler içerisinde savaş alanına çevirdi. Rüzgar dolayısıyla askıda bulunan elbiseler ve diğer eşyalar sağa sola savruldu. Uçan şemsiye ise hafif ticari araca çarparak durdu. O esnada aracın da hareket ettiği görüldü.

Olay, bugün öğle saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesi 1523 sokak üzerinde bulunan butik işletmesinin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; aniden çıkan şiddetli rüzgar işletme önünü adeta savaş alanına çevirdi. Olayda askıda bulunan elbiseler sağa sola savrulurken, şemsiye ise uçarak park halindeki hafif ticari araca çarptı. Olayda hafif ticari aracın da hareket ettiği görüldü. Dışarı çıkan işletme sakinleri ise neye uğradıklarına şaşırdı.

Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde elbise ve şemsiyenin saniyeler içerisinde uçtuğu görüldü.

Manşetler

Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu