Alanya’da Özgür Özel’e Bangladeş’ten özel olarak getirilen el yazması Kur’an-ı Kerim hediye edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kaldığı otelin sahibi Muhammer Kodal tarafından Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kaldığı otelin sahibi Muhammer Kodal tarafından Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Antalya milletvekilleri ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile aynı otelde kalan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, otel sahibi ve otel çalışanları tarafından karşılandı. Otel lobisinde hatıra fotoğrafı çektiren Özel'e, otel sahibi Muhammer Kodal tarafından Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Hediyeyi kabul eden Özel, ayrıca Kur'an-ı Kerim'le ve yanındakilerle fotoğraf çektirdi.

Muhammer Kodal, Kur'an-ı Kerim'in Bangladeş'ten özel olarak getirildiğini ve el yazması olduğunu ifade etti. Sonrasında otel çalışanları ve CHP heyeti Kur'an-ı Kerim'le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manşetler

Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü
Antalya’da evden 5 kamyon çöp çıktı: Temizlenip yaşam alanları yenilendi