Alanya’da spora yoğun ilgi

Alanya’daki spor merkezine vatandaşın yoğun ilgisi var. Özellikle çocukların spor yapmaya çok istekli olduğu belirtildi.

Alanya Belediyesi’nin Tosmur Hizmet Binası’nda hizmete açtığı Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor. Aynı binada bulunan Diyetisyenlik Birimi ile koordineli hizmet veren Spor Merkezi’nde uzman 2 spor hocası eşliğinde devam eden kurslara, her yaştan bayanlar katılabiliyor. Modern spor aletleriyle yapılan fitness ve pilatese devam eden bayanlar Belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını belirttiler.  Alanya’da yaşayan bayanlara verilen pilates ve fitnessin çok özel bir hizmet olduğunu belirten Pilates Eğitmeni Aynur Moradi, “Haftada 6 gün olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri bir grup, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bir diğer gruba hizmet veriyoruz. Haftanın 6 günü olan kurslarımız sabah saat 09.00 ile akşam 20.30 saatleri arasında devam ediyor. Spor merkezimize olan ilgi bir hayli fazla. İsteyen her bayan spor merkezimize kayıt yaptırarak kurslarımıza katılabilir” dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tosmur Ek Hizmet binamıza açtığımız spor merkezimize kısa sürede ilgi arttı. Belediyemizin yine aynı binada devam eden diyetisyenlik hizmetinden faydalanan vatandaşlarımız ve özel çocuklarımız spor merkezinde, fitness ve pilates dallarında uzman 2 görevli eşliğinde spor yapabilirler. Sağlıklı yaşam için spor şart” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Manşetler

Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı
Tarihi eser peşindeki defineciler jandarmaya takıldı
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor
Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı
DEM partili milletvekilinin ‘Şantiye şefi’ yakıştırmasını yaptığı Bakan Kurum’a yuvasına kavuşan depremzedelerden destek