Alanya’da spora yoğun ilgi

Alanya’daki spor merkezine vatandaşın yoğun ilgisi var. Özellikle çocukların spor yapmaya çok istekli olduğu belirtildi.

Alanya Belediyesi’nin Tosmur Hizmet Binası’nda hizmete açtığı Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor. Aynı binada bulunan Diyetisyenlik Birimi ile koordineli hizmet veren Spor Merkezi’nde uzman 2 spor hocası eşliğinde devam eden kurslara, her yaştan bayanlar katılabiliyor. Modern spor aletleriyle yapılan fitness ve pilatese devam eden bayanlar Belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını belirttiler.  Alanya’da yaşayan bayanlara verilen pilates ve fitnessin çok özel bir hizmet olduğunu belirten Pilates Eğitmeni Aynur Moradi, “Haftada 6 gün olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri bir grup, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bir diğer gruba hizmet veriyoruz. Haftanın 6 günü olan kurslarımız sabah saat 09.00 ile akşam 20.30 saatleri arasında devam ediyor. Spor merkezimize olan ilgi bir hayli fazla. İsteyen her bayan spor merkezimize kayıt yaptırarak kurslarımıza katılabilir” dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tosmur Ek Hizmet binamıza açtığımız spor merkezimize kısa sürede ilgi arttı. Belediyemizin yine aynı binada devam eden diyetisyenlik hizmetinden faydalanan vatandaşlarımız ve özel çocuklarımız spor merkezinde, fitness ve pilates dallarında uzman 2 görevli eşliğinde spor yapabilirler. Sağlıklı yaşam için spor şart” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Manşetler

Mersin’de torbacı operasyonu: 2 tutuklama
Osmaniye’de evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya’da zehir tacirine operasyon kamerada: 7,5 kilogram esrar ele geçirildi
Dereye uçan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Markete ekmek verdiği sırada düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Kozan’da yer fıstığı tarlaları çamur içinde kaldı
Osmaniye’de samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Antalya’da alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi: 4 yaralı
3 tırda 8 ton kaçak tütün ele geçirildi
Firari suç örgütü üyesi, MİT ve polisin ortak operasyonuyla yakalandı