Alanya’da uyuşturucu ticaretine 2 gözaltı

Antalya'nın Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan 2 şüpheli yakalandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan 2 şüpheli yakalandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemeye yönelik olarak yapılan çalışmalarda, Alanya'nın Kadıpaşa Mahallesi'nde C.S isimli kişinin üst aramasında 10 gram esrar ele geçirilirken, Y.D. isimli kişinin ise ikamet ettiği evde yapılan aramada 15 parça halinde 178 gram esrar ve 1.42 gram metamfetamin ele geçirildi. Polis ekipleri arama esnasında uyuşturucu maddeleri tartmak için kullanılan 1 adet hassas teraziye ise el koydu.

Öte yandan uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 77 bin 600 Türk lirası ve 3 bin 85 euro ele geçirildi.

Şahıslar uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçu ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Manşetler

Alev topuna dönen otomobile ilk müdahale kadın itfaiyeciden
Yayla yolunda uçurumdan uçan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
10 milyar liralık Hazine taşınmazı soruşturmasında 10 tutuklama
Balıkçı Barınağı’ndaki yangının ardından geriye demir yığınına dönen tekneler kaldı
Burdur’da tarım arazisi yangında küle döndü
Adana polisi NARKOTIR ile vatandaşları bilgilendirdi
Adana’da saka kuşlarını kaçak avlayan kişiye 297 bin 608 lira ceza
Geri manevra yapan baba, ölümüne sebep olduğu bebeğinin cenazesini gözyaşları arasında teslim aldı
Yol yapımı çalışmasında trafik kazası: 1 ölü
Adana’da uyuşturucu operasyonu: Esrar ve Hint keneviri ele geçirildi